Africhting

Africhting

Wanneer een paard in training komt is ook hier het doel van de eigenaar van groot belang. Dit kan bijvoorbeeld verkoop op korte of lange termijn zijn, deelname aan wedstrijden, een predikaat voor de fokkerij of het africhtingniveau van een paard verhogen waardoor de eigenaar meer plezier aan zijn paard beleeft of zelf nét iets makkelijker met zijn paard kan rijden.
Zodra het doel is vastgesteld gaan we een plan maken om dit te bereiken, waarbij we rekening houden met allerlei factoren zoals karakter, leeftijd, graad van africhting, fysieke mogelijkheden en geschiedenis.
Waar nodig kijken we of uw paard gebaat is bij ander beslag, een tandarts, manuele therapie, andere voeding en dergelijke zaken die naast een goede training meehelpen om uw paard optimaal te laten
presteren.

Om illustreren wat de juiste training en het juiste management met een paard doet, zijn hier een paar filmpjes te bekijken, gemaakt aan het begin van de training en een paar maanden later.
Kosten E 500,- per maand inclusief btw, exclusief stalling,of E 25,- per keer(op locatie zijn de kosten variabel) De paarden moeten zadelmak zijn voordat ik ze in training neem. Als uw paard dat nog niet is, kunnen wij uiteraard op zoek gaan naar een oplossing hiervoor.

Neem contact met me op zodat we kunnen bespreken hoe ik u kan helpen.